Skip to content
Home » arka e Nohat

arka e Nohat

Shenja e Nuhut

  • by

Vazhdojmë në rend kronologjik që nga fillimi (d.m.th Adami/Eva Qabil/Habil) dhe deri tek profeti ynë tjetër i rëndësishëm në Taurat që është Nuhu (ose Nuhu/Nuh PBUH), i… Read More »Shenja e Nuhut